YHTEYSTIEDOT

Epsko Oy
Kurkitie 8
13300 Hämeenlinna

Puhelin: +358 50 375 9242 Email: esa.salminen@epsko.fi
Palvelemme suomenkielellä
Vi serverar på svenska
Vi can serve in the English language

KONTAKT:

Epsko Oy
Esa Salminen
Kurkitie 8
13300 Hämeenlinna

Mobil: +358 50 375 9242 Email: esa.salminen@epsko.fi

CONTACT INFORMATION: Epsko Oy Esa Salminen Kurkitie 8 13300 Hämeenlinna FINLAND

Mobile: +358 50 375 9242 Email: esa.salminen@epsko.fi

Tarvekartoitus Selvitykset
Prosessin ja tilojen mitoitus
Layout piirustukset
Dokumentointi
Käsittely

Prosessin läpimenon ja kapasiteetin selvittäminen

Tuottavuuden kehittäminen

Häiriöiden selvittäminen

Käytettävyyden kehittäminen

Pullonkaulojen eliminointi

Kapasiteetin nostaminen

Yrityksen perehdyttämis- ohjelmat


Työnopastajien koulutus

- Yli 4 200 koulutettua
työnopastajaa

Ajankohtaispäivät

- Ylläpitävät ja kehittävät
toimintaa

Osaamisen kehittäminen

- Tekemällä oppiminen
- Osaamismatriisit
- Osaamisen avaintekijöiden
hallinta

Toiminnan organisointi

Prosessien kehittäminen


Selvitän elintarvikeprosessien suorituskykyä, käytettävyyttä, pullonkauloja ja samalla kehitän prosessien läpimenoa, luotettavuutta sekä kapasiteettia.

 

Prosessi tutkitaan seuraamalla toimintaa paikanpäällä, hyödyntäen kaikki mahdolliset prosessin seurantatiedot. Tiedot analysoidaan ja tämän perusteella suunnataan ja organisoidaan kehitystyö.